Op zoek naar aanstormend fotografietalent


In het kader van FotoForum Brasschaat 2020 gaan we ook nu weer op zoek naar nieuw en onbekend fotografietalent. Gebeten door de fotografiemicrobe? Dan is deelnemen aan de wedstrijd FotoForum Talent echt iets voor jou.

Opleiding in de fotografie is niet noodzakelijk. Het kan je wel helpen om creatief en origineel met onderwerp, kadrering, standpunt en belichting uit de hoek te komen. Maar autodidacten met talent zijn zeker ook welkom. De wedstrijd staat open voor alle leeftijden.

De wereld rondom ons biedt veel inspiratie. Misschien ben je geboeid door mensen, landschappen, architectuur, gebeurtenissen, interieurs of abstracte onderwerpen. Het mag allemaal aan bod komen. We laten de keuze van onderwerp volledig vrij.

De fotowedstrijd voor de editie 2020/2021 is ondertussen al beëindigd.

Elke deelnemer moet minstens 5 tot maximum 15 eigen originele foto’s insturen. Uit alle inzendingen duidt een deskundige jury in totaal maximum 10 laureaten aan. De juryleden selecteren van elke laureaat maximum 5 digitale beelden die in opdracht van FotoForum Brasschaat professioneel geprint en afgewerkt worden.

De bekroonde werken worden tijdens de 3de editie van FotoForum Brasschaat – van 29 mei 2020 tot en met 14 juni 2020 – tentoongesteld in de Ruiterhal, Azalealaan 6 in Brasschaat. Het is 1 van de vele exposities rond fotografie die dan op verschillende locaties in de gemeente zullen plaatsvinden.

FotoForum Talent wil dus nieuwe fotografietalenten ontdekken en hen een platform bieden om hun werk te tonen aan het publiek. Wie weet, ben jij wel degene die we zoeken. Waag dan zeker je kans en neem deel!

De fotowedstrijd voor de editie 2020/2021 is ondertussen al beëindigd.

Deelnemen is mogelijk van 1 november 2019 tot en met 15 december 2019.